Biznese te tjera

Lagjja "Dyli Haxhire", pranë gjimnazit "Dhaskal Todri", Rruga Qemal Stafa, Elbasan 3001, Albania
Hours: Open today Të hënën:
Ora 14.00 - 20.00

Të shtunën:
Ora 08.00 - 14.00 nga data 7 shtator

Të dielën dhe ditët e festave:
Mbyllur
+355 +355 69 20 75 751
Artzanale & Fabrike

Goethe-Zentrum në Tiranë është themeluar në tetor të vitit 2012 nën emrin “Deutschzentrum” si organizatë pasardhëseRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Prane Gjykates, Elbasan Albania
Hours: Open today Saturday 7:30AM–9PM
Sunday 7:30AM–9PM
Monday 7:30AM–9PM
Tuesday 7:30AM–9PM
Wednesday 7:30AM–9PM
Thursday 7:30AM–9PM
Friday 7:30AM–9PM
+355 +355 69 695 9403
Artzanale & Fabrike

     Në sallonin tonë do të gjeni fustane nuserie të markave më të njohuraRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga 25 nentori Elbasan, Albania
+355 +355 69 994 9044
Artzanale & Fabrike

     Misioni I Beauty Salon Jola ka qenë I qartë që në hapat eRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Elbasan
Artzanale & Fabrike

     Sidi Education operon si rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
klinika-dentare-mjekesore-farmaci
Elbasan, Albania
+355 +355 69 784 8771
klinika-dentare-mjekesore-farmaci