Oferta & Evente

Ura mbi perroin Gurra e Labinotit
Elbasan Albania

Ura mbi perroin e Gurres se Labinotit ndodhet  ne fshatin labinot NJA e Labinot Fushe.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Pusi qe lahet vete
Elbasan Albania

Banorët tregojnë se kjo lagje u emërtua si lagjja “Hasan Dylgjer”, në emër të vëllezërveRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kisha e Shën Gjon Vladimirit
Elbasan Albania

Në perëndim të qytetit të Elbasanit ndodhet manastiri dhe kisha e Shën Gjon Vladimirit. EmriRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kisha e Shelcanit
Elbasan Albania

Zona e Shpatit në rrethin e Elbasanit ruan vlera të rralla të historisë dhe artitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muzeu Etnografik i Elbasanit
Muzeu Etnografik, Elbasan

Nuk mund të thuash se ke vizituar Elbasanin pa parë Muzeun Etnografik të tij. NëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kanioni i Holtës
Kanioni i Holtës

Kanioni i Holtës është në rrethin e Gramshit, midis fshatrave Tervol dhe Poroçan. Është njëRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Read More