Goethe-Zentrum Elbasan

Lagjja "Dyli Haxhire", pranë gjimnazit "Dhaskal Todri", Rruga Qemal Stafa, Elbasan 3001, Albania
+355 69 20 75 751

Përshkrimi:

Goethe-Zentrum në Tiranë është themeluar në tetor të vitit 2012 nën emrin “Deutschzentrum” si organizatë pasardhëse e Shoqatës Kulturore Gjermano-Shqiptare “Robert Schwartz” dhe gëzon statusin e një organizate joqeveritare, e cila ka, ndër të tjera, dy detyra thelbësore:

  • promovimin dhe përhapjen e gjuhës gjermane në Republikën e Shqipërisë dhe
  • kontributin në shkëmbimin kulturor ndërmjet Republikës Federale të Gjermanisë dhe Republikës së Shqipërisë.

 

Goethe-Zentrum ofron provime të gjuhës gjermane në ambientet e zyrës qendrore si dhe kurse të gjuhës gjermane në dy ambiente të përshtatshme për mësimdhënie:

  • zyra qendrore Tiranë (Rruga Skënderbej, Nr. 1);
  • filiali Elbasan (lagjja “Dyli Haxhire”).

 

Si partner ekskluziv dhe i akredituar i institutit aktiv mbarëbotëror Goethe-Institut qendra jonë jep mbështetje për njohjen e gjuhës gjermane në Shqipëri dhe nxit bashkëpunimin kombëtar e ndërkombëtar në fushën e kulturës. Goethe-Zentrum përcjell një imazh të plotë të Gjermanisë nëpërmjet informacioneve rreth jetës së saj kulturore, shoqërore dhe politike.

Me rrjetin e saj të përfaqësive të Goethe-Institut dhe Goethe-Zentrum, shoqatave kulturore, sallave të leximit si dhe qendrave të provimeve dhe të mësimit të gjermanishtes ajo punon për përmbushjen e objektivave kryesore të politikave kulturore dhe arsimore të Gjermanisë jashtë vendit. Goethe-Zentrum është gjithashtu partner i institucioneve kulturore publike dhe private, i komunave dhe i biznesit.

Kjo qendër gërsheton përvojat dhe konceptet e partnerëve të saja brenda dhe jashtë vendit me kompetencën e saj profesionale, duke bashkëpunuar me ta në një dialog të vazhdueshëm.

 

Adresa: Lagjja “Dyli Haxhire”, pranë gjimnazit “Dhaskal Todri”, Rruga Qemal Stafa, Elbasan 3001, Albania

 

Web Reservo

Orari:

Të hënën:
Ora 14.00 - 20.00

Të shtunën:
Ora 08.00 - 14.00 nga data 7 shtator

Të dielën dhe ditët e festave:
Mbyllur

Informacion shtesë:

Sallon Albana

Prane Gjykates, Elbasan Albania
+355 69 695 9403

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Në sallonin tonë do të gjeni fustane nuserie të markave më të njohura në treg, gjithashtu edhe fustanet e mbrëmjeve, kostume për djemt si edhe damixhelat për shoqërueset e nuseve.

Ndersa vajzat që I besojnë duarve të ekspertëve të sallonit tonë do shohin sesi shëndërrohen në princesha para pasqyrës.
Ju mirepresim!!

Web f Insta

Orari:

Saturday 7:30AM–9PM
Sunday 7:30AM–9PM
Monday 7:30AM–9PM
Tuesday 7:30AM–9PM
Wednesday 7:30AM–9PM
Thursday 7:30AM–9PM
Friday 7:30AM–9PM

Informacion shtesë:

Beauty Salon Jola

Rruga 25 nentori Elbasan, Albania
+355 69 994 9044

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Misioni I Beauty Salon Jola ka qenë I qartë që në hapat e para, që çdo femër të ndihej mbretëreshë dhe e bukur. Projektet kanë qenë të shumta vit pas viti me sfilata dhe prezantime të ndryshme të fustaneve të nuserisë dhe mbrëmjeve.

Ne krenohemi pa fund me stafin tonë, I cili është I përbërë vetëm nga profesionistet më të talentuara dhe me më përvojë në fushën e bukurisë. Tashmë, sot pas 9 vitesh jemi një kompani e kompletuar si asnjëherë që vjën pranë jush me 3 filiale në qytetet më mëdha në vënd.

 

Adresa:  Rruga 25 nentori Elbasan, Albania

Web f Insta

Informacion shtesë:

Sidi Education

Rruga Muc Shqiptari, Elbasan, Albania
+355 67 2059 627

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Sidi Education operon si rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve të huaja në shumë qytete të Shqipërisë. Qëndra e gjuhëve të huaja ofron kurse të përgjithshme në gjuhën angleze, italiane, gjermane dhe frënge.
Elementët si infrastruktura moderne, metodat interaktive të mësimdhënies, teknologjia dixhitale e implementuar, zbatimi i saktë i programeve, mësimdhënës të kualifikuar dhe me përvojë bëjnë që rrjeti i qëndrave Sidi Education të ofrojë një standart shumë të lartë në mësimin e gjuhëve të huaja.

Misioni i kompanisë është ofrimi jo vetëm i shërbimeve cilësore dhe të standartizuara por edhe krijimi i mundësive të reja, zgjidhjeve sipas kërkesave të komunitetit si edhe ofrimin e lehtësirave në marrjen e këtyre shërbimeve.

 

Addressa: Rruga Muc Shqiptari, Elbasan, Albania

Web f

Informacion shtesë: