Përshkrimi:

Muzeu ka një fond prej mbi 5000 dokumentesh origjinale e fotokopje, të marra nga A Q SH dhe të institucioneve të tjera studimore. Janë edhe rreth 500 portrete, përfaqësues të brezave normalistë. Në vitrina tërheqin vëmendjen dhjetëra dosje dokumentesh, albumesh fotografikë, relike të shumëllojshme, botime të së kaluarës dhe të së tashmes, revista, regjistra, portokolle të këshillit pedakogjik, kujtime t ëish normalistëve.

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Poliklinika Dentare UFO

Lagja Qemal Stafa, Elbasan, Albania
+355 69 568 9123

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Aparatet Dentare
Bëjnë drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin e nofullave me njëra-tjetrën dhe sistemin dentofacial.

Trajtimi i Fëmijëve
Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

Grafia 3D KODAK
Grafia 3D kodak CS8001 është një aparat grafie e fjalës së fundit, që të lejon të kesh imazhe 2d & 3d të dhëmbëve të pacientëve.

Protezat e Levizshme
Zëvendësojnë dhëmbët që mungojnë. Me termin proteza dentare, kuptohet një sërë opsione të trajtimit, të cilat zgjidhen së bashku me pacientin.

 

Adresa:  Lagja Qemal Stafa, Elbasan, Albania

 

Web f

Informacion shtesë:

Përshkrimi:

Ofertë e Re     New Offer

Klinika mjekësore Elmedica ka filluar aktivitetin e saj më 22 maj 2017. E konceptuar si nje poliklinikë specialitetesh të ndryshme mjekësore, aktiviteti i saj mbulon fushat kryesore të mjekësisë. Klinika Elmedica ofron konsulta dhe vizita mjekësore nga mjekët me të mirë të Elbasanit.

Pediatria, Kardiologjia, Endokrinologjia, Neurologjia, Otorinolaringologjia dhe Sëmundjet Infektive, janë disa nga specialitetet që pacientët mund të gjejnë pranë kësaj klinike. Gama e specialiteteve do të pasurohet vazhdimisht me fusha të tjera të mjekësisë si dhe me praninë e mjekëve të tjerë të klinikës universitare në Tiranë.

Gjithashtu klinika ofron ekografi të përgjithshme dhe ekografi speciale. Egzaminimet laboratorike të çdo specialiteti gjithashtu ofrohen pranë klinikës Elmedica. Filzofia e klinikës është standarti më i lartë i shërbimit ndaj pacientëve përmes specialistëve më të mirë. Çdo mjek ka dhomen e tij personale të vizitave.

Web f Insta

Informacion shtesë:

Sidi Education

Rruga Muc Shqiptari, Elbasan, Albania
+355 67 2059 627

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Sidi Education operon si rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve të huaja në shumë qytete të Shqipërisë. Qëndra e gjuhëve të huaja ofron kurse të përgjithshme në gjuhën angleze, italiane, gjermane dhe frënge.
Elementët si infrastruktura moderne, metodat interaktive të mësimdhënies, teknologjia dixhitale e implementuar, zbatimi i saktë i programeve, mësimdhënës të kualifikuar dhe me përvojë bëjnë që rrjeti i qëndrave Sidi Education të ofrojë një standart shumë të lartë në mësimin e gjuhëve të huaja.

Misioni i kompanisë është ofrimi jo vetëm i shërbimeve cilësore dhe të standartizuara por edhe krijimi i mundësive të reja, zgjidhjeve sipas kërkesave të komunitetit si edhe ofrimin e lehtësirave në marrjen e këtyre shërbimeve.

 

Addressa: Rruga Muc Shqiptari, Elbasan, Albania

Web f

Informacion shtesë:

Dyqane me qera

Tek Ura e Shkumbimit
0698829940

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Jepen dyqanet me qera sic i shikoni ne foto jane 4-qepena te lidhura bashke , adresa kryqezimi qe shkon per ne Gjinar dhe Cerrik,Duke pasur parasysh pozicionin ku ndodhen dhe vendodhjen ne dy krah te rrugave kryesore , mund te perdoren per maazina , zyra etj etj
Rruga eshte dhe ne rinkustruksion e siper.
Tel serioz !

Web   f Insta

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Përshkrimi:

Në lagjen Kala, jashtë mureve të sajndodhet një kishë bizantine, nuk ka priftërinj, nuk kryen as mesha, është shumë e përafërt me ritet ortodokse. Kisha Shën Pjetri është e para në Shqipëri e cila është shkruajtur totalisht shqip, ku duket edhe nga portretet që vende vende janë tipike shqiptare.

Kisha Shën Pjetri është ndërtuar në vitin 1926 në bazë të urdhërit bazilian themeluar nga arbëreshët. Në atë kohë kishën do ta drejtonte Shqiptari At Pjetër Sofroni i cili së bashku me shumë murgj bazilianë qëndronin në këtë kishë. Më pas gjatë kohës së Mbretit Zog në shqipëri, kisha nisi të haste me shumë kontradikta, por mundi të mbijetojë. Kisha është e veçantë sepse ka ruajtur ritin bizantin origjinal, dhe varet nga Pushteti i Vatikanit. Quhet kishë katolike lindore, e themeluar nga arbëreshët, e shkruar në shqip dhe vazhdon të ruajë ritet bizantinë, siç janë kishat e Rusisë, Greqisë, Serbisë etj. Goditjen më të rëndë Kisha Shën Pjetri, e mori gjatë regjimit komunis në vitete 1944 – 1991 e cila u shndërrua në magazinë të vjetër, dhe vetëm me ardhjen e demokracisë rikthetet mbas 50 vjetësh në Shqipëri At Sofroni i cili bën të mundur hapjen sërisht të kësaj kishe.

Ai qëndron për shumë vite së bashku me disa murgjër të tjerë, dhe pikërisht në vitin 1996 mbledh fonde nga shumë arbëreshë të Italisë dhe bën të mundur me ndihmën e dy piktorëve Fatbardh Marku dhe Arben Jano rikthimin e kësaj kishe në identitet.

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Neptun

Rruga 11 Nëntori, Elbasan, Albania
+355 4 450 5050

Përshkrimi:

Ofertë e Re     New Offer

Neptun udhëhiqet nga parimi për t’iu ofruar klientëve të tij një cilësi shumë të mirë.
Kjo është arsyeja që produktet që ofrohen zgjidhen me saktësi nga kompanitë më të mira në botë.Tani Neptun mundëson shërbimin online të shitjeve për të gjithë gamën e produkteve elektro-shtëpijake në Shqipëri.

Neptun është pjesë e Grupit Balfin,
Grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe nga më të mëdhenjtë në Ballkan.

 

Adresa: Rruga 11 Nëntori, Elbasan, Albania

Web   f

Orari:

Open 09:00 – 21:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Alba-Rent

Rruga Ismail Qemali, 34, Elbasa, Albania
+355 4 226 7660

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Taksi

Ju ofrojme sherbim, dhe disponibilitet professional, dhe gjithashtu nuk mungojne cmimet me konkuruese ne treg.
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Rruga Ismail Qemali, 34, Elbasan, Albania

Web                                                         Rezervo

Orari:

Open: 8AM-8PM

Informacion shtesë:

Marsok Travel

Lagjia: "Clirimi" Rruga: "Thoma Kalefi" pallati 15-katesh, prane bashkise Elbasan, 3001 Elbasan, Albania
+355 69 780 7350

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Agjensi

Agjensi udhetimesh:
-Bileta autobuzi
-Bileta trageti
-Bileta avioni
-Paketa turistike ne te gjithe boten
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Lagjia: “Clirimi” Rruga: “Thoma Kalefi” pallati 15-katesh, prane bashkise Elbasan, 3001 Elbasan, Albania

Web f Insta                                                                 Reservo

Orari:

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 08:00 - 14:00

Informacion shtesë:

Kategoria: