Comfort Travel

Lagja " Luigj gurakuqi " Perball ish-Atelies ( ISH -Tv Dardan / CREDIT AGRIGOLE BANK), 300 Elbasan, Albania
+355 69 88 10 909

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Agjensi

Mireseerdhet ne Comfort Travel!
Gjate viteve tona ne tregun e agjensive turistike kemi kuptuar qe klienti eshte pjese e pandashme e sherbimit tone. Per kete arsye jemi munduar qe gjithmone te jemi nje kompani e cila tregon seriozitet dhe perkushtim ne sherbimin qe ofrojme. Momentalisht ne ofojme ne gamen e sherbimeve tona biletari, paketa turistike, makina me qera dhe shume sherbime te tjera qe lehtesojne udhetimin e klienteve tane.
Ju mirepresim!!

 

Adresa:  Lagja ” Luigj gurakuqi ” Perball ish-Atelies ( ISH -Tv Dardan / CREDIT AGRIGOLE BANK), Elbasan, Albania

Web f                                                            Reservo

Orari:

Friday 8AM–8PM
Saturday 8AM–8PM
Sunday 8AM–2PM, 4–8PM
Monday 8AM–8PM
Tuesday 8AM–8PM
Wednesday 8AM–8PM
Thursday 8AM–8PM

Informacion shtesë:

Marsok Travel

Lagjia: "Clirimi" Rruga: "Thoma Kalefi" pallati 15-katesh, prane bashkise Elbasan, 3001 Elbasan, Albania
+355 69 780 7350

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Agjensi

Agjensi udhetimesh:
-Bileta autobuzi
-Bileta trageti
-Bileta avioni
-Paketa turistike ne te gjithe boten
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Lagjia: “Clirimi” Rruga: “Thoma Kalefi” pallati 15-katesh, prane bashkise Elbasan, 3001 Elbasan, Albania

Web f Insta                                                                 Reservo

Orari:

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 08:00 - 14:00

Informacion shtesë:

Kategoria:

Real XH

Lagja Clirimi, Rruga Thoma Kalefi perbri Bashkise, 3001 Elbasani, Elbasan, Albania
+355 69 484 0480

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Sherbimet:
Exchange Kembim Valutor, MoneyGram AK-INVEST, Agjensi Udhetimi & Turistike, kompani sigurimesh.
Nje nga agjensite me te njogura ne Elbasan.
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Lagja Clirimi, Rruga Thoma Kalefi perbri Bashkise, 3001 Elbasani, Elbasan, Albania

Web f                                                                Reservo

Informacion shtesë:

Oliver Travel

3001 Elbasan, Albania
+355 69 205 8368

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Mundesojme udhetime ne mbare boten me kosto te arsyeshme.
Oliver Travel ofron paketa turistike, shetitje me krocere, bileta per fluturime ne te gjitha destinacionet, fluturime me charter etj, por edhe perkthime anglisht-shqip. Ketu do te gjeni ofertat me te mira dhe sherbim te shpejte.
Ju mirepresim!

 

Adresa: 3001 Elbasan, Albania

Web f Insta                                                                 Booking

Orari:

Open 8:30AM - 8:00PM

Informacion shtesë: