Bar-Restaurant DERVISHAJ

Në hyrje të kombinatit Metalurgjik, Elbasan, Albani
+355 69 478 0305

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Restoranti ofron gatime traditcionale, europiane dhe vegjetariane nga me te shumellojshmet.
Restorantin “Dervishaj” ku do te provoni:
– Artin e mjeshterise se gatimeve tradicionale
– Korrektesine e sherbimit cilesor
– Rrethimin nga nje atmosfere e ngrohte miqesore, tinguj te paharrueshem muzike dhe harmonie.
EJANI DHE SHIJONI PRANVEREN E JETES SUAJ PER NJE DITE!!!

Address: Në hyrje të kombinatit Metalurgjik, E852, 3001, Albania, Elbasan, Albania

Web f                                                               Reservo

Orari:

Friday 6AM–9PM
Saturday 6AM–9PM
Sunday 6AM–9PM
Monday 6AM–9PM
Tuesday 6AM–9PM
Wednesday 6AM–9PM
Thursday 6AM–9PM

Informacion shtesë:

Taverna Attika

Rruga Kozma Naska, Elbasan, Albania
+355 68 207 1290

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Restoranti ofron ushqim mesdhetar, grek dhe europian.
Nje nga restorantet me te njohur ne Elbasan
Një vend i përsosur me ushqim të shijshëm!
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Rruga Kozma Naska, Elbasan, Albania

Web f            https://www.instagram.com/explore/locations/1796935013931637/taverna-attika-elbasan?hl=en                                  Reservo

Orari:

Friday 12–10:30PM
Saturday 12–10:30PM
Sunday 10–10:30PM
Monday 12–10:30PM
Tuesday 12–10:30PM
Wednesday 12–10:30PM
Thursday 12–10:30PM

Informacion shtesë:

Hotel Bar Restorant Le Olive

Rr.Dyli Haaxhire Elbasan Albania
+355 69 641 6520

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Nje hotel luksoz i pozicionuar ne hyrje te qytetit te Elbasanit, vendi ideal ku ju mund te gjeni qetesine dhe kenaqesine e kerkuar.Restoranti ofron edhe specialitete
te kuzhines tradicionale shqipetare dhe asaj mesdhetare.
Gjithashtu Hotel Bar Restorant Le Oliveper kenaqesine tuaj sherben edhe shumellojshmeri koktejlesh.
Ju mirepresim !!

 

Adresa: Rr.Dyli Haaxhire Elbasan Albania

Web f                                                       Rezervo

Orari:

00;00-00:00

Informacion shtesë: