Diamond Club

Rr. "5 Maj",Elbasan, Albania
+355 66 340 1010

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klub

Diamond Club është një nga vendet në Elbasan ku ka gjithmonë festime.
Mjedisi, muzika, pijet dhe organizimi ndërthuren në mënyrë të përkryer.
Je i mirepritur!

 

Adresa: Rr. “5 Maj”,Elbasan, Albania

Web f Reservo

Orari:

22:00-04:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Bar – “In coffe”

Rr. "Petrit Gace", Elbasan, Albania
+355 69 617 5278

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Bar In coffee ju ofron sherbimin me te mire per te kaluar nje dite sa me te kendshme me te afermit dhe familjaret tuaj.
Ju ofrojme menu dhe cmime fantastike!
Jeni te mirepritur!

 

Adresa: Rr. “Petrit Gace”, Elbasan, Albania

Web   f Reservo

Orari:

Open: 09:00-22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Disko Club “Galaktik”

Lagja "Kala" , tek porta e Kalase,Elbasan, Albania
069 968 6095

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Disko Club Galaktitk është një nga vendet në Elbasan, ku gjithmonë ka festë.
Mjedisi, muzika, pija dhe organizimi janë të ndërthurura në mënyrë të përsosur.
Jeni të mirëpritur!

 

Adresa: Lagja “Kala” , tek porta e Kalase, Elbasan, 3001, Albania

Web   f   

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: