World Mind Company

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore


KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

 

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

 

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Konsulence Ligjore – Avokati

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore

Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane .


Përfaqësimin ligjor dhe avokati.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përgatitja e kërkesë padive ose kërkesave gjatë proçedimit penal, si dhe e kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit ose të organeve të administratës publike si dhe çdo organizmi në të cilin aderon Republika e Shqipërisë.
Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.


Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë proçesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.


Përfaqësimi i personave fizik ose juridik në çështjet civile dhe administrative, në Gjykatë, në Arbitrazh dhe në organe të tjera të administratës publike.


Veprime të tjera ndihmëse juridike që parashikohen në ligj.
Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Ekspulsit) nga sistemi Shengen.

Ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor.

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
– Ceshtje Kontratash, pronash te paluajteshme, punësim, familjare, etj
– Ceshtje Tregtare, per Biznese, Firma Private në konflikte gjyqësore,
– Konsulence per shoqeri tregtare te huaja qe ushtrojne aktivitet ne Shqiperi (QKB, QKL Licenca, Leje pune,leje qendrimi) .

– Mbrojtje per persona në procedurën penale

Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Comfort Travel

Lagja " Luigj gurakuqi " Perball ish-Atelies ( ISH -Tv Dardan / CREDIT AGRIGOLE BANK), 300 Elbasan, Albania
+355 69 88 10 909

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Agjensi

Mireseerdhet ne Comfort Travel!
Gjate viteve tona ne tregun e agjensive turistike kemi kuptuar qe klienti eshte pjese e pandashme e sherbimit tone. Per kete arsye jemi munduar qe gjithmone te jemi nje kompani e cila tregon seriozitet dhe perkushtim ne sherbimin qe ofrojme. Momentalisht ne ofojme ne gamen e sherbimeve tona biletari, paketa turistike, makina me qera dhe shume sherbime te tjera qe lehtesojne udhetimin e klienteve tane.
Ju mirepresim!!

 

Adresa:  Lagja ” Luigj gurakuqi ” Perball ish-Atelies ( ISH -Tv Dardan / CREDIT AGRIGOLE BANK), Elbasan, Albania

Web f                                                            Reservo

Orari:

Friday 8AM–8PM
Saturday 8AM–8PM
Sunday 8AM–2PM, 4–8PM
Monday 8AM–8PM
Tuesday 8AM–8PM
Wednesday 8AM–8PM
Thursday 8AM–8PM

Informacion shtesë:

Marsok Travel

Lagjia: "Clirimi" Rruga: "Thoma Kalefi" pallati 15-katesh, prane bashkise Elbasan, 3001 Elbasan, Albania
+355 69 780 7350

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Agjensi

Agjensi udhetimesh:
-Bileta autobuzi
-Bileta trageti
-Bileta avioni
-Paketa turistike ne te gjithe boten
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Lagjia: “Clirimi” Rruga: “Thoma Kalefi” pallati 15-katesh, prane bashkise Elbasan, 3001 Elbasan, Albania

Web f Insta                                                                 Reservo

Orari:

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 08:00 - 14:00

Informacion shtesë:

Kategoria:

Real XH

Lagja Clirimi, Rruga Thoma Kalefi perbri Bashkise, 3001 Elbasani, Elbasan, Albania
+355 69 484 0480

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Sherbimet:
Exchange Kembim Valutor, MoneyGram AK-INVEST, Agjensi Udhetimi & Turistike, kompani sigurimesh.
Nje nga agjensite me te njogura ne Elbasan.
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Lagja Clirimi, Rruga Thoma Kalefi perbri Bashkise, 3001 Elbasani, Elbasan, Albania

Web f                                                                Reservo

Informacion shtesë:

Oliver Travel

3001 Elbasan, Albania
+355 69 205 8368

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Mundesojme udhetime ne mbare boten me kosto te arsyeshme.
Oliver Travel ofron paketa turistike, shetitje me krocere, bileta per fluturime ne te gjitha destinacionet, fluturime me charter etj, por edhe perkthime anglisht-shqip. Ketu do te gjeni ofertat me te mira dhe sherbim te shpejte.
Ju mirepresim!

 

Adresa: 3001 Elbasan, Albania

Web f Insta                                                                 Booking

Orari:

Open 8:30AM - 8:00PM

Informacion shtesë: