Ura mbi perroin Gurra e Labinotit

Elbasan Albania

Përshkrimi:

Ura mbi perroin e Gurres se Labinotit ndodhet  ne fshatin labinot NJA e Labinot Fushe. Ura ndodhet buze rruges kryesore dhe mund te vizitohet me lehtesisht.

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: