Taverna Attika

Rruga Kozma Naska, Elbasan, Albania
+355 68 207 1290

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Restoranti ofron ushqim mesdhetar, grek dhe europian.
Nje nga restorantet me te njohur ne Elbasan
Një vend i përsosur me ushqim të shijshëm!
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Rruga Kozma Naska, Elbasan, Albania

Web f            https://www.instagram.com/explore/locations/1796935013931637/taverna-attika-elbasan?hl=en                                  Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Friday 12–10:30PM
Saturday 12–10:30PM
Sunday 10–10:30PM
Monday 12–10:30PM
Tuesday 12–10:30PM
Wednesday 12–10:30PM
Thursday 12–10:30PM

Informacion shtesë: