Poliklinika Dentare UFO

Lagja Qemal Stafa, Elbasan, Albania
+355 69 568 9123

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Aparatet Dentare
Bëjnë drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin e nofullave me njëra-tjetrën dhe sistemin dentofacial.

Trajtimi i Fëmijëve
Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

Grafia 3D KODAK
Grafia 3D kodak CS8001 është një aparat grafie e fjalës së fundit, që të lejon të kesh imazhe 2d & 3d të dhëmbëve të pacientëve.

Protezat e Levizshme
Zëvendësojnë dhëmbët që mungojnë. Me termin proteza dentare, kuptohet një sërë opsione të trajtimit, të cilat zgjidhen së bashku me pacientin.

 

Adresa:  Lagja Qemal Stafa, Elbasan, Albania

 

Web f

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: