Oliver Travel

3001 Elbasan, Albania
+355 69 205 8368

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Mundesojme udhetime ne mbare boten me kosto te arsyeshme.
Oliver Travel ofron paketa turistike, shetitje me krocere, bileta per fluturime ne te gjitha destinacionet, fluturime me charter etj, por edhe perkthime anglisht-shqip. Ketu do te gjeni ofertat me te mira dhe sherbim te shpejte.
Ju mirepresim!

 

Adresa: 3001 Elbasan, Albania

Web f Insta                                                                 Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 8:30AM - 8:00PM

Informacion shtesë: