TAXI Elbasan

Elbasan, Albania
+355 69 370 3082

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Ju ofrojme komoditet ne transport, dhe cmime conkuruese ne treg.
Te gjindshem per ku do shkoni si ne qarkun e Elabsanit ashtu dhe drejte Tiranes.
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Elbasan, Albania

f                                                             Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Always Open

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: , ,