“Mademoiselle”

Bulevardi Aqif Pasha. Prane Stadiumit,Elbasan, Albania
+355 69 769 5323

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

“Mademoiselle”  nje nga butiket me me klas ,shije dhe finese ne te gjithe qytetin e  Elbasanit.

Per te gjitha femrat   qe duan veshje te vecanta  ne perditshmerin  e tyre ose per ne  pune .

Moda e fundit mund te gjendet veteme ne “Mademoiselle”.

Ju presimte na vizitoni!!

Address: Bulevardi Aqif Pasha. Prane Stadiumit,Elbasan, Albania

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 8:00AM - 9:00PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: