Liqeni i Dushkut

Liqeni i Dushkut, Gramsh

Përshkrimi:

Njerëzit e Gramshit e quajnë këtë liqen “Liqeni i Dushkut”, që do të thotë Liqeni i Dushkut. Ndodhet 25-30 km nga qyteti i Gramshit. Gjurma filloi nga fshati Kodovjat, në Urë të lumit Kukur dhe ne e kemi bërë atë në sezonin dimëror dhe veror, duke na dhënë përvoja të mrekullueshme të ndryshme.

Share
 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  13
  Shares

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: