Klinika Elmedica

+355 697598092

Përshkrimi:

Ofertë e Re     New Offer

Klinika mjekësore Elmedica ka filluar aktivitetin e saj më 22 maj 2017. E konceptuar si nje poliklinikë specialitetesh të ndryshme mjekësore, aktiviteti i saj mbulon fushat kryesore të mjekësisë. Klinika Elmedica ofron konsulta dhe vizita mjekësore nga mjekët me të mirë të Elbasanit.

Pediatria, Kardiologjia, Endokrinologjia, Neurologjia, Otorinolaringologjia dhe Sëmundjet Infektive, janë disa nga specialitetet që pacientët mund të gjejnë pranë kësaj klinike. Gama e specialiteteve do të pasurohet vazhdimisht me fusha të tjera të mjekësisë si dhe me praninë e mjekëve të tjerë të klinikës universitare në Tiranë.

Gjithashtu klinika ofron ekografi të përgjithshme dhe ekografi speciale. Egzaminimet laboratorike të çdo specialiteti gjithashtu ofrohen pranë klinikës Elmedica. Filzofia e klinikës është standarti më i lartë i shërbimit ndaj pacientëve përmes specialistëve më të mirë. Çdo mjek ka dhomen e tij personale të vizitave.

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: