Kanioni i Holtës

Kanioni i Holtës

Përshkrimi:

Kanioni i Holtës është në rrethin e Gramshit, midis fshatrave Tervol dhe Poroçan.
Është një kanion i virgjër, kemi eksploruar vetëm 700 m ose më shumë, ka shumë kilometra për të eksploruar. Në disa vende është e nevojshme të notosh (uji është shumë i ftohtë) dhe aty në mes të kanionit është një vend shumë i vështirë për të ngjiten.

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

Informacion shtesë: