Hotel Monarch

Rruga Rinia 13, Elbasan, Albania
+355 69 894 2224

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

 

Hotel Monarch me arredim  moderne në të gjitha dhomat , duke përfshirë punime e drurit dhe dritaret karateristike te sitilit barko, krijojnë një ambient të rafinuar dhe komod.

 Kaloni ditët duke zbuluar arkitekturën madhështore të Monarkit me dhomat e tij të mrekullueshme, ballkone të përpunuara të hekurt dhe tarracë të gjelbër me ngjyra të gjelbra plot me camellias, oleandër dhe magnolia lulëzuar.

Në përputhje me angazhimin tonë për të ofruar mysafirëve tanë si zgjedhje dhe diversitet, hoteli ynë i vogël luksoz ofron një sërë kategorish të dhomave për ju që mund të zgjidhni.

Sherbime 24 orëshe me portier.

Shërbimet e kujdesit për fëmijë / fëmijë. Ashensor. Aksesueshmëri me pengesa. Larje / pastrim kimik (e hënë-e premte).

Adresa: Rruga Rinia 13, Elbasan, Albania

Web f                                                        Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

00:00-00:00

Informacion shtesë: