Hotel Bar Restorant Le Olive

Rr.Dyli Haaxhire Elbasan Albania
+355 69 641 6520

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Nje hotel luksoz i pozicionuar ne hyrje te qytetit te Elbasanit, vendi ideal ku ju mund te gjeni qetesine dhe kenaqesine e kerkuar.Restoranti ofron edhe specialitete
te kuzhines tradicionale shqipetare dhe asaj mesdhetare.
Gjithashtu Hotel Bar Restorant Le Oliveper kenaqesine tuaj sherben edhe shumellojshmeri koktejlesh.
Ju mirepresim !!

 

Adresa: Rr.Dyli Haaxhire Elbasan Albania

Web f                                                       Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

00;00-00:00

Informacion shtesë: