Elbasan Arena

Rruga Besim Qorri 1, Elbasan, Albania

Përshkrimi:

Stadiumi i Elbasanit me emrin “Elbasan Arena” apo Ruzhdi Bizhuta, aktualisht në rindërtim, do të jetë shtëpia e kombëtares shqiptare të futbollit për disa vjet deri në përfundimin e rikonstruksionit të Stadiumit Qemal Stafa në Tiranë. Me një kosto të përgjithshme prej 5.5 milionë eurosh, qeveria dhe Bashkia e Elbasanit po zbatojnë projektin për rikonstruktimin tërësor të stadiumit dhe të mjedisit përreth stadiumit. Punimet po kryhen shpejt këto ditë për shkak se në këtë stadium pritet të zhvillohet ndeshja e ardhshme e Kombëtares së Futbollit Shqiptar përballë kombëtares së Danimarkës më 11 tetor.

Federata Shqiptare e Futbollit njoftoi se çmimet e biletave për këtë ndeshje do të variojnë nga 1 mijë lekë në tribunat anësore G2 në 10 mijë lekë për pozicionet më të mira.

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: