Disko Club “Galaktik”

Lagja "Kala" , tek porta e Kalase,Elbasan, Albania
069 968 6095

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Disko Club Galaktitk është një nga vendet në Elbasan, ku gjithmonë ka festë.
Mjedisi, muzika, pija dhe organizimi janë të ndërthurura në mënyrë të përsosur.
Jeni të mirëpritur!

 

Adresa: Lagja “Kala” , tek porta e Kalase, Elbasan, 3001, Albania

Web   f   

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: