Diamond Club

Rr. "5 Maj",Elbasan, Albania
+355 66 340 1010

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klub

Diamond Club është një nga vendet në Elbasan ku ka gjithmonë festime.
Mjedisi, muzika, pijet dhe organizimi ndërthuren në mënyrë të përkryer.
Je i mirepritur!

 

Adresa: Rr. “5 Maj”,Elbasan, Albania

Web f Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

22:00-04:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: