Delta Elbasan

Elbasan, Albania
+355 42 23 13 82

Përshkrimi:

Delta Group  është një udhëheqës i koncepteve të reja në  fushën e ndërtimit. Prezenca e produkteve të Delta Group jo vetëm në Shqipëri e rajon por edhe përtej këtyre kufijve tregon edhe njëherë potencialin e këtij grupi për të përmbushur çdo kërkesë të konsumatorit në gamë, cilësi dhe çmim. Delta Group ndodhet me seli në Tiranë dhe nën ombrellën e saj janë kompanitë tashmë shumë të njohura për tregun vendas dhe atë ndërkombëtar si delta home, Deutschcolor, Thermoswiss, DAST dhe delta.

Ajo i ka fillesat e saj  në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest për tregtimin e pllakave dhe paisjeve hidrosanitare. Shumë shpejt, falë një angazhimi serioz në vitin 2000, delta zgjeroi  aktivitetin me një magazinë, e shoqëruar edhe nga një ekspozitë moderne, e pasur me artikuj të shumëllojshëm për nga cilësia dhe çmimi, një trend  për kohën dhe me dizajne bashkëkohore. Duke qenë se kërkesa sa vinte e shtohej bëri që në vitin 2001, delta të zgjerojë aktivitetin e saj në qytetin e Tiranës, duke hapur një ekspozitë të re dhe një magazinë pranë rr.”Jordan Misja”.

 

Adresa: Elbasan, Albania

 

Web f

Reservo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Saturday 8AM–5PM
Sunday 8AM–1PM
Monday 8AM–8PM
Tuesday 8AM–5PM
Wednesday 8AM–5PM
Thursday 8AM–5PM
Friday 8AM–5PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: