Comfort Travel

Lagja " Luigj gurakuqi " Perball ish-Atelies ( ISH -Tv Dardan / CREDIT AGRIGOLE BANK), 300 Elbasan, Albania
+355 69 88 10 909

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Agjensi

Mireseerdhet ne Comfort Travel!
Gjate viteve tona ne tregun e agjensive turistike kemi kuptuar qe klienti eshte pjese e pandashme e sherbimit tone. Per kete arsye jemi munduar qe gjithmone te jemi nje kompani e cila tregon seriozitet dhe perkushtim ne sherbimin qe ofrojme. Momentalisht ne ofojme ne gamen e sherbimeve tona biletari, paketa turistike, makina me qera dhe shume sherbime te tjera qe lehtesojne udhetimin e klienteve tane.
Ju mirepresim!!

 

Adresa:  Lagja ” Luigj gurakuqi ” Perball ish-Atelies ( ISH -Tv Dardan / CREDIT AGRIGOLE BANK), Elbasan, Albania

Web f                                                            Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Friday 8AM–8PM
Saturday 8AM–8PM
Sunday 8AM–2PM, 4–8PM
Monday 8AM–8PM
Tuesday 8AM–8PM
Wednesday 8AM–8PM
Thursday 8AM–8PM

Informacion shtesë: