Beauty Salon Jola

Rruga 25 nentori Elbasan, Albania
+355 69 994 9044

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

Misioni I Beauty Salon Jola ka qenë I qartë që në hapat e para, që çdo femër të ndihej mbretëreshë dhe e bukur. Projektet kanë qenë të shumta vit pas viti me sfilata dhe prezantime të ndryshme të fustaneve të nuserisë dhe mbrëmjeve.

Ne krenohemi pa fund me stafin tonë, I cili është I përbërë vetëm nga profesionistet më të talentuara dhe me më përvojë në fushën e bukurisë. Tashmë, sot pas 9 vitesh jemi një kompani e kompletuar si asnjëherë që vjën pranë jush me 3 filiale në qytetet më mëdha në vënd.

 

Adresa:  Rruga 25 nentori Elbasan, Albania

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: