Bar-Restaurant DERVISHAJ

Në hyrje të kombinatit Metalurgjik, Elbasan, Albani
+355 69 478 0305

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Restoranti ofron gatime traditcionale, europiane dhe vegjetariane nga me te shumellojshmet.
Restorantin “Dervishaj” ku do te provoni:
– Artin e mjeshterise se gatimeve tradicionale
– Korrektesine e sherbimit cilesor
– Rrethimin nga nje atmosfere e ngrohte miqesore, tinguj te paharrueshem muzike dhe harmonie.
EJANI DHE SHIJONI PRANVEREN E JETES SUAJ PER NJE DITE!!!

Address: Në hyrje të kombinatit Metalurgjik, E852, 3001, Albania, Elbasan, Albania

Web f                                                               Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Friday 6AM–9PM
Saturday 6AM–9PM
Sunday 6AM–9PM
Monday 6AM–9PM
Tuesday 6AM–9PM
Wednesday 6AM–9PM
Thursday 6AM–9PM

Informacion shtesë: