Bar – “In coffe”

Rr. "Petrit Gace", Elbasan, Albania
+355 69 617 5278

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Bar In coffee ju ofron sherbimin me te mire per te kaluar nje dite sa me te kendshme me te afermit dhe familjaret tuaj.
Ju ofrojme menu dhe cmime fantastike!
Jeni te mirepritur!

 

Adresa: Rr. “Petrit Gace”, Elbasan, Albania

Web   f Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 09:00-22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: