Alba-Rent

Rruga Ismail Qemali, 34, Elbasa, Albania
+355 4 226 7660

Përshkrimi:

Kanalet tona:

  

Kategoria: Taksi

Ju ofrojme sherbim, dhe disponibilitet professional, dhe gjithashtu nuk mungojne cmimet me konkuruese ne treg.
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Rruga Ismail Qemali, 34, Elbasan, Albania

Web                                                         Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 8AM-8PM

Informacion shtesë: