Guida e qytetit

Funari
Elbasan Albania

Në rrethin e Elbasanit, në terrenin e thyer malor gjendet Komuna thuajse e braktisur eRead More

Share
 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  10
  Shares
Read More
Bashkia e Elbasanit
Rruga 11 Nëntori, Elbasan, Albania

Zona Gjeografike: Bashkia e re e Elbasanit kufizohet në veri me bashkinë Tiranë, në lindjeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muzeu Etnografik i Elbasanit
Muzeu Etnografik, Elbasan

Nuk mund të thuash se ke vizituar Elbasanin pa parë Muzeun Etnografik të tij. NëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Liqeni i Dushkut
Liqeni i Dushkut, Gramsh

Njerëzit e Gramshit e quajnë këtë liqen “Liqeni i Dushkut”, që do të thotë LiqeniRead More

Share
 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  13
  Shares
Read More
Kanioni i Holtës
Kanioni i Holtës

Kanioni i Holtës është në rrethin e Gramshit, midis fshatrave Tervol dhe Poroçan. Është njëRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Read More
Ujëvara e Sotirës
Gramsh

Ujëvara e Sotirës është 100 metra, dhe buron nga mali i Tomorit. Ajo ndodhet rrethRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More