Guida e qytetit

Muzeu i shkollës normale
Elbasan Albania

Muzeu ka një fond prej mbi 5000 dokumentesh origjinale e fotokopje, të marra nga ARead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Lumi Shkumbin
Elbasan Albania

Lumi Shkumbin, ose Lumi Shkëmbi, buron në malin e Valamares (Shqipëri) dhe duke rrjedhur nëpër njëRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Read More
Llixhat e Elbasanit
Llixhat e Elbasanit, Tregan, Albania

Llixhat  ndodhen rreth 15 km larg qytetit të Elbasanit. Këto burime janë të njohura dheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kisha e Shën Gjon Vladimirit
Elbasan Albania

Në perëndim të qytetit të Elbasanit ndodhet manastiri dhe kisha e Shën Gjon Vladimirit. EmriRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kisha e Shelcanit
Elbasan Albania

Zona e Shpatit në rrethin e Elbasanit ruan vlera të rralla të historisë dhe artitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Gjinari
Elbasan Albania

Gjinari eshte një fshat i përcaktuar si një nga zonat turistike më të bukura tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More