Akomodim

Elbasan
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Ushqime tradicionale, mish, ushqim deti, pica, akullore. Ushqime bio.Read More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Elbasan
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Mirë se vini në Grand Hotel, një nga hoteletRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Univers Resort
L. Emin Matraxhiu, Elbasan, Albania
Hours: Open today 00:00-00:00
+355 +355 69 407 1277
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hotel Univers Hotel ju mirëpret, duke ofruar shërbimet tonaRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Lagja 28 Nentori, Elbasan 3001, Albania
Hours: Open today Open: 10:00-00:00
+355 +355 69 206 0411
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Vila Benvenuto Ristorante nje nga restorantet me te mireRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Isuf Ibershimi, 3001 Elbasan, Albania
Hours: Open today 00:00-00:00
+355 +355 69 662 2626
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Miresevini ne Hotel Guri! Hoteli ndodhet ne qender teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Colombo Hotel
Camping

Kanalet tona:    Kategoria: Hotel Ne restorantin tone ju ofrojme kuzhine italiane dhe tradicionale shqiptare. Gjithashtu doRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
L. Emin Matraxhiu, Elbasan, Albania
Hours: Open today 00:00-00:00
+355 +355 69 407 1277
Camping
Camping