Dyqane

Bulevardi Aqif Pasha. Prane Stadiumit,Elbasan, Albania
Hours: Open today Open 8:00AM - 9:00PM
+355 00355 69 769 5323

     “Mademoiselle”  nje nga butiket me me klas ,shije dhe finese ne te gjitheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rr. Rinia, Elbasan, Shqipëria
Hours: Open today 10:00-20:00
+355 069 662 2626

     TEUTA GOLD DICKA NDRYSHE! Per here te pare ne Shqiperi disponojme ekskluzivitetet eRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
18 Nentori ,Elbasan,Shqipëria
Hours: Open today Open 08:00 – 22:00
+355 069 984 9060

     Per kepucet edhe veshjet me trend edhe cmimet me te mira, na vizitoni!Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga 11 Nëntori, Elbasan, Shqipëria
Hours: Open today Open 09:00 – 21:00
+355 00355 4 450 5050

     Neptun lider ne shitje pajisjesh elektroshtëpiake, audio dhe video, dixhitale, pajisje për zyra,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Elbasan, Shqipëria
+355 54 241 950
Rr. Blirave Elbasan, Albania
+355 69 918 2060
Rr. Rinia(rruga Blirave) Biqiku, Elbasan, Albania
Hours: Open today 10:00-21;00
+355 69 661 8777